Alla inlägg under oktober 2007

Av Empa - 14 oktober 2007 21:02

Vi tog vårt pick och pack till bowlinghallen och körde hårt. Vi hade med oss Dirtys föräldrar och dom hade inte bowlat på hur många år som helst. Iallafall så var hennes styvfar gryyyym.

Jag kämpade hårt och länge för att han inte skulle ta mig, men det slutade med att han vann första serien med 186 poäng. Jag slutade på 125. Inte illa men inte tillräckligt bra.

Andra serien gick sämre tror jag. kommer inte riktigt ihåg. L-L vann den andra serien, hade ingen aning om att hon var så sjukt bra på bowling. Jag väntar mig en rematch gums!


Av Empa - 14 oktober 2007 16:37

  • Vem är den människa som du vet att du alltid kan komma till oavsett?

Jag är inte hundra på att jag har en sådan människa. Eller jag vet att jag har det, men jag släpper inte in någon så nära så att jag skulle blotta min själ. Har gjort det en eller två gånger för dirty så det får väl bli hon då kanske.


  • Vågar du rangordna dina vänner och bekanta i vilka som betyder mest? Kan man göra det eller inte?

Absolut inte. MIna vänner är alla lika värda.


  • Har du blivit sviken av en vän någon gång? Hur/När? Känns det fortfarande?

Jag har blivit rejält sviken och när jag tänker tillbaka på det så kan det fortfarande göra ont. Det sveket har format mycket hur jag är som person idag.


  • Känner du att du har en bra relation till människor omkring dig?

Utåt så tror jag att jag har det.


  • Vad tror du andra tycker är din bästa/sämsta egenskap?

Min sämsta egenskap är nog att jag kan vara rätt pesimistiskt när det inte vill sig som jag vill. Dålig förlorare också. Min bästa egenskap har jag ingen aning om. Men jag kan tänka mig att det är nått i stil med att jag är snäll.

Ni som läser det här får gärna kommentera den sista frågan och meddela mig vad ni tycker är bäst/sämst med mig. Nyttig information


http://mlilja.net/tjejsnack/

Av Empa - 12 oktober 2007 17:08

Är sjukt sugen på lasagne! Har aldrig haft cravings för någon speciell mat, men lasagne är mitt nya craving. Skulle kunna äta det varje dag =) Tills jag tröttnar på det iallafall =)

Av Empa - 12 oktober 2007 14:42

Vill göra något, men dom jag känner är upptagna med annat. Vad ska man göra då? Hitta på nått själv eller bara ligga och jäsa på soffan som man alltid gör. Så sjukt tråkigt.

Kanske kan ringa L-L och fråga vad hon ska göra ikväll. Hon jobbar visserligen imorgon men hon kanske skulle kunna tänka sig en bio eller dylikt. Det skulle vara mysigt.


Snart klar i tvättstugan. Hade så mycke tvätt att jag fick dela upp den på två dagar. Kanske ska börja tvätta oftare =) Synd bara att det är så sanslöst tråkigt.


Vad ska ni göra ikväll?

Av Empa - 12 oktober 2007 12:50

Vad väljer du?

Hav eller Sjö
Tv eller Dator
Höst eller Vår
Jul eller Påsk
Svart eller Vit
Ipod eller Mp3 image289
VH1 eller MTV
Hund eller Katt
Guld eller Silver
Bad eller Dusch
Sko eller Sandal
Afrika eller Asien
Löshår eller Äkta
Mobil
eller Telefon
Blond eller Brunett
Lägenhet eller Villa
Vanilj eller Choklad
Jordgubb eller Hallon
Nyår eller Midsommar
Långt hår
eller Kort hår
Bil eller Buss
Sanning eller Konsekvens
Blåa ögon eller Bruna ögon
Jeans eller Shorts
Snowboard eller Skidor
Harry Potter eller Sagan om ringen
Berg-och-dalbana eller Vattenbana
Plugga eller Arbeta
Rihanna eller Nelly Furtado
Stjärnor eller Månen
Vinter eller Sommar
Fredag
eller lördag

Av Empa - 12 oktober 2007 12:21

Började dagen med att sova (för länge). Hade tänkt gå upp vid 10 men vaknade 11.30 Har tvättstugan idag igen, hann inte med all tvätt igår. *suck* 

Sen kommer Dirty hit. Vi ska åka en sväng till haninge och midgård för att jaga kvarglömda burkar efter festen.


Ja just det ja, festen. Vill se bilderna som B tog. Är så sjukt nyfiken. =) Hoppas man inte ser överjävlig ut på alla bara =)

Av Empa - 11 oktober 2007 22:48

Det är ju faktiskt människor som läser det här. Helt otroligt. Jag hoppas att ni tycker att min blogg är någorlunda intressant? Antar att ni inte hade läst den annars ;)

Av Empa - 11 oktober 2007 22:29

Sitter i bilen på väg hem ifrån jobbet och regnet öser ner på rutan. Helt plötsligt kommer det en välkänd melodi från radion.

Dom spelade Sommaren är kort med Thomas Ledin. Shit! Snacka om dålig humor eller så tyckte dom att det var ett passande sätt att tala om för sverige att sommaren är över. Som om vi inte har hajjat det?! Det har varit svinkallt i en hel vecka nu!

Skapa flashcards