Alla inlägg under februari 2008

Av Empa - 28 februari 2008 22:51

Så sjukt nice! Är ledig från och med imorgon till och med söndag. Tre dagars frihet =)

Det blir dock inte så lång sovmorgon imorgon då jag ska skjutsa Dirtys föräldrar till arlanda klockan 11. Efter det tänkte jag hänga med min kusse tills det är dags att hämta Dirty från jobbet klockan 17.

På kvällen är jag bjuden på 11 års kalas hos min morbror =) Han fyller nämligen bara vart fjärde år. Stackarn är född på skottdagen. Även mitt ex fyller år imorgon, hela 6 år gammal blir han. Grattis i förskott till er båda!


Dagen har jag spenderat på jobbet i vanlig ordning.



Vad har ni haft för er?



Kisses

Av Empa - 27 februari 2008 19:27

Min dag startade 06.30 i morse. Illa! Jag som är van att få sova till 10.00 varje dag. Var lite trött och vemodig men ryckte upp mig fort för att åka ut till "mina" fotbollsstjärnor på dalarö.

Jag och min kollega tog med oss stjärnorna till vendelsö för ett stycke fotbollsturnering.

Väl där möttes vi av en uppsjö andra barn. Hjälp vad många dom var som hade anmält sig. Skoj!

Våra stjärnor tog sig tyvärr inte vidare efter deras grupp, men dom hade humöret på topp i stort sett hela tiden.

Good sportmanship!


Nu ligger jag på soffan och känner mig helt död. *pust*



Kisses

Av Empa - 26 februari 2008 17:14

Vet ni vad sodomi är för något?

Inte jag heller, alltså kände jag att det var läge att slå upp ordet på wikipedia. Det här fick jag fram:


Sodomi, ursprungligen "tillfredsställande av könsdriften genom onaturlig otukt", är en (i Sverige numera övergiven) brottstyp, avseende homosexualitet och tidelag. Den som bedrev sodomi kallades sodomit. Ordet kommer från stadsnamnet Sodom. Sodomi är fortfarande i olika former kriminaliserat på många håll. I USA ogiltigförklarade högsta domstolen så sent som 2003 flera delstatslagar som kriminaliserade sodomi.



Det som skrämde mig mest och som kom fram i texten ovan är att tidelag (samlag med djur) inte är olagligt i sverige. det är alltså fritt fram att sätta på en get om man vill det.

Usch!



kisses

Av Empa - 25 februari 2008 22:22

Jag sitter just nu och funderar på om jag ska gå och lägga mig tidigt i afton. Är i vanliga fall inte i säng före klockan 23.30 Plus att jag har ett behov av att läsa i en timme ungefär innan jag kan somna. Lägg ihop tiden så ser man snart att klockan är rätt mycket när jag väl somnar.


Dirtys mamma ringde mig idag och frågade om jag kunde skjutsa henne och hennes kille till arlanda på fredag. Dom har nämligen kommit över en sista minuten till Thailand i två veckor, men jag är inte ett dugg avundsjuk. Jag skulle inte vilja ligga på en strand och dricka singha och lapa sol. Usch vad tråkigt! (Ironi på hög nivå)

Jag jobbar på att försöka få med Dirty på en sista minuten i sommar. Det skulle vara toknajs att bara få vara utan måsten.


Nej, nu ska jag sluta drömma och gå och lägga mig (tror jag).



Sov så gott


Kisses


Av Empa - 25 februari 2008 20:14

Precis hemkommen, eller nästan precis hemkommen, från Dirty. Åkte dit efter jobbet och drack lite kaffe.

Vi pratade en hel del om kryssningen som nu äntligen verkar vara klar. Den 29 Mars åker vi. Ska bli så himla roligt. =)

När jag kom hem var jag tvungen att provköra min nya supersnygga dammsugare. Åhh den är så söt! (Ni måste tro att jag är galen)Den är hur smidig som helst, en elektrolux ergorapido.




Kisses

Av Empa - 25 februari 2008 13:06

Sitter på jobbet och fixar å donar med hemsidor och kollagebilder. Samtidigt spelas Within Temptation i högtalarna. Tänkte bjuda er på en låt som jag har fastnat lite för just nu.

Enjoy!

Av Empa - 25 februari 2008 08:54

Måndag igen och starten på sportlovsveckan. Vilket för mig innebär mindre jobb eftersom dom flesta barnen är borta med sina föräldrar i fjällen.

Idag ska jag sitte och gå igenom bilder som togs i fredags på livekvällen. Skoj! =)


Känner mig förövrigt på rätt uselt humör. Varför? Jag har faktiskt ingen aning.



Kisses

Av Empa - 24 februari 2008 22:26

Finns det någon affär som är värre än Ikea? Berätta gärna det för mig i så fall för jag är nämligen övertygad om att Ikea är i samspråk med djävulen själv.

Det är nämligen alltid mycket folk på Ikea. Köerna är alltid lika långa och alla som är där är alltid lika stressade över att det är mycket folk,tror jag iaf, varför skulle dom annars se så sura ut?

Nu kanske ni undrar varför jag spyr galla över Ikea?

Jag har varit där idag och upplevt allt det som står här ovanför!

Varför?

Jo för att jag var sällskapsjuk och det enda sällskapet jag hittade skulle dit. Då får man välja på att antingen stanna hemma eller följa med. Jag valde att följa med.

När vi hade flängt klart på Ikea åkte vi till Elgiganten där jag köpte en superfin dammsugare! (Glad!)


Vad har ni gjort i helgen?


Kisses

Skapa flashcards