Alla inlägg under april 2008

Av Empa - 11 april 2008 13:56

Slängde ihop en liten film från i måndags då vi var och bowlade..


Nu ska jag ut och byta däck på bilen!




Enjoy!

Av Empa - 11 april 2008 11:40

Var tvungen att gå upp klockan 08.00 i morse. Det kändes sådär med tanke på att jag är ledig idag.

Anledning till mitt tidiga uppstigande är ventilationen. Det skulle nämligen komma några snubbar och titta på min ventilation och dom kunde komma allt mellan 08.00-15.30

Jag hade med andra ord ingen lust att ligga kvar i sängen när dom kom, med tanke på att jag bara bor i en liten etta och mitt sovrum är det samma som mitt vardagsrum. Jag var dessutom tvungen att vara hemma tills dom kom.

Husarrest som vindsurfaren kallade det.


Nu har dom i alla fall varit här och jag är ledig på riktigt. Först tänkte jag att jag skulle sova en sväng men sen ringde min mor och sa att hon kunde haka på mig till bolaget när jag skulle dit.


Med andra ord är det duschen som gäller nu sen ska jag åka och möta upp henne.


Kisses

Av Empa - 10 april 2008 11:18

Du sa att jag var tjejen för dig

Du sa att jag helade dig

Du sa att jag fick dig att må bra

Du sa att jag var fantastisk

Du sa att jag fick dig att känna lycka

Du sa att du ville leva med mig

Du sa att du älskade mig


Du fick mig att må bra

Du fick mig att känna mig älskad

Du fick mig att känna mig unik

Du fick mig att skratta

Du fick mig att aldrig tvivla

Jag sa att jag älskade dig


Nu står jag kvarlämnad vid vägkanten och hoppas på att få se en skymt av dig. Jag står där och hoppas på att få en ordentlig förklaring till varför jag inte längre är allt det där du sa att jag var. Jag står där vid sidan och ser dig men du stannar sällan. Du går förbi, ger mig ett leénde ibland men säger ingenting. Jag känner hur hjärtat stannar varje gång du går förbi. Hoppas varje gång att du ska stanna och säga att du ångrar dig, att du har gjort ett misstag. Att alla dom sakerna som jag en gång var för dig är jag fortfarande.

Det är vad mitt hjärta hoppas på men min hjärna vet att det inte kommer ske.



Jag vill ha mitt hjärta tillbaka, helt.






Av Empa - 9 april 2008 22:12

Nu längtar jag till sommaren. Till den perioden då jag kommer att ha semester i 6 långa veckor i sträck. Längtar till att kunna få slappna av utan en massa måsten och tider som måste passas.

Längtar efter den där känslan som infinner sig när man vaknar på morgonen och upptäcker solen för att direkt bestämma sig för att ta sitt arsle till stranden och bara jäsa.


Det är frihet.

Av Empa - 8 april 2008 13:48

Den här låten träffar mig rakt i själen. Det känns som att någon slår till mig i magen när dom första tonerna hörs. Jag kan inte annat ä'n begaistras över den.

Av Empa - 8 april 2008 11:37

Idag är mitt självförtroende på typ 0. Det känns inge kul alls..Usch.



Ska röra mig till jobbet om en timme ungefär. Slutar 22.30 ikväll. Alltså en låång dag som nästan inte vill ta slut. Tur att jag har ett roligt jobb i alla fall.



Vad ska ni göra idag?



Kisses

Av Empa - 8 april 2008 00:25

Bekant till mig: 22 år

Känd bloggerska: 16-17 år


Det ryktas att dessa två har kört en tungsalsa på en av stockholms innekrogar.


Är det sant? Det tror jag inte men man kan aldrig så noga veta.


Men hur kommer det sig att en 16 åring kan komma in på en nattklubb där det är 20års gräns?

Då kan det ju inte vara killens fel eftersom han omöjligt kan veta att hon är under 20 år, eftersom det är nattklubbens regler, men hur mår han efteråt när han får reda på att hon är en liten flicka?

Visst, han kanske inte bryr sig alls och tycker att det är coolt istället för nasty.


Ni anar nog vad jag tycker om scenariot.


Jag kan ändå tycka att man bör vilja veta lite mer om sitt ragg än bara hur hon/han ser ut. Hur kul är det att hångla med en hottie om det visar sig att han/hon är en nottie så fort han/hon öppnar munnen för att prata?


Jag skulle bli äcklad av mig själv i alla fall om det var så. Detta kan jag med säkerhet säga då jag har haft min beskärda del av tungsalsor med notties.


Det är absolut ingen hit att upptäcka att man har gått på en nit, att tänka: "har jag stoppat tungan i den där killens mun? Vad tänkte jag på egentligen? Han kan ju inte skratta som en normal människa och hans näsa är den största kranen jag har sett. Dessutom pratar han i falsett! "

Känslan som infinner sig i magen då kan bara jämföras med känslan av att ha vinterkräksjukan.


Jag ska inte vara någon glädjedödare, fortsätt dansa tungsalsa så fort ni känner för det för det kommer jag att göra, men prata lite med honom/henne också så kanske ni inte ångrar er allt för mycket efteråt.



Kisses


Av Empa - 7 april 2008 21:58

Tänkte dela med mig av ett recept på hur man gör någon glad, om inte annat så för stunden i alla fall.


  • "Kidnappa" den nedstämda kompisen.

  • Berätta inte för henne/honom vad ni ska göra.

  • Anländ till den uttänkta platsen (i vårat fall heron city och bowling)

  • Sätt på er bowlingskorna och kör så att det ryker, men kom ihåg att det inte är poängen som räknas utan mängden skratt.

  • Glöm inte bort snacks och något gott att dricka, det höjer känslan av välbefinnande en aning. I vårat fall blev det hot snacks och läsk.


Det här funkade galant (döm själva enligt bilderna). Det här var inte sista gången som vardagsspontaniteten fick segra kan jag lova.

*

*

*

*

Ovido - Quiz & Flashcards